Hälsat på Ingela

God kväll i stugorna. Läget? Här är det bara fint. Lite stressigt då jag har mycket kvar att göra ikväll och vill ändå hinna med mitt mål; i säng före 22. Vi får väl se hur det går. 😉

Idag hade jag Greger till jobbet. Greger, det är Mikaels Volvo som han har. Det är en stor röd, ganska gammal, men fin bil. En 945 eller något sådant. Det kändes lite konstigt att ha bil till jobbet, men ganska skönt faktiskt.

Anledningen till att jag hade bil var för att jag skulle till Boden efter jobbet och hälsa på Ingela. När jag slutat for jag dit och hämtade upp henne och så for vi till Erikslunds Pizzeria (eller vad nu det stället heter) och åt. Vi åt varsin kycklingsallad, vilket var mycket gott. 🙂

Vi surrade på ett tag innan Ingela blev hungrig igen och gick och köpte en pizza…  😉 Nja, så kanske det inte var, men hon köpte faktiskt en pizza som hon skulle ta hem till Tomas. När den var klar for vi hem till dem.

Jag har tidigare varit VÄÄÄÄÄÄLDIGT mycket hos dem, även bott där ett år. Så det känns som hemma att komma dit. Kul. 🙂 Vi drack kaffe, surrade med Tomas och tittade i våra almanackor. Jag och Ingela har ett gemensamt intresse, Bullet Journaling, och vi pratade och jämförde våra BuJo’s. Riktigt trevligt.

Vi passade även på att boka upp en kommande middagsdate med våra andra vänner, och pratade om lite annat vi ska göra i höst/vinter. Det blir trevligt. 🙂

Nu ska jag rappa på här. Ha det fint alla. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Kycklingsallad

Ingela 🙂

Ingela beställer pizza

Bäst att fota av varandras BuJo, så vi kommer ihåg vad den andra gjort. 😉

Märkta på:,,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.