Hallå där ute

Hur har ni det ute i världen och cybervärlden? Här är det bara på topp. Förra veckan hade jag en svacka, då jag mest jobbade eller sov. Inte mycket annat, men nu är det mycket bättre. 🙂

Jag har fått önskemål om att komma igång med bloggen igen så jag tänkte satsa lite på den. Jag har ju faktiskt ganska bra med läsare och när nu folk till och med meddelar att de verkligen vill läsa, så känns det extra kul. 🙂

För två helger sedan var jag, Mikael och ett par goda vänner nere i Stockholm. Vårt huvudsakliga mål var båtmässan där vi tillbringade många timmar på fredagen. Det blev en hel del springande i och ur båtar, men kul var det. Vi hittade oxå den optimala båten för oss. En Grandezza 27 OC. I år blir det ingen affär, men vem vet vad framtiden har i sitt sköte… 😉

Lördag och söndag tog Stockholm emot oss med soligt men blåsigt väder. Det hindrade dock inte oss som promenerade runt i timmar och njöt av storstadslivet. Vi åt gott, vi svamlade runt, vi shoppade och vi skrattade. Jättekul resa.

Denna helg har vi mest pysslat med nyttigheter. I lördags försökte jag storstäda, men det gick så där. Matte skulle hämtas och precis när det var klart hade Fian hittat bilen med stor B. Den bilen som hon skulle köpa. Eftersom jag är inblandad i köpet så var det bara att fara och hjälpa henne. Jag hann sen precis hem så fick jag främmande och sedan blev det aldrig mer städande för mig denna dag.

På söndagen var huvudprioriteten mamma. Hon hade slut cigg och tyckte livet var allmänt kasst. Innan vi handlade hade vi dock bestämt träff med Ann-Louise som är en härlig mc-vän. Det var riktigt kul att prata mc-minnen med henne och jag måste säga att suget efter en mc-resa kom tillbaka.

Ja, ungefär så har min senaste tid varit. Ups and downs, men så är ju livet… 🙂

Här är båten vi vill ha, från två olika vinklar:053

052

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.