Hallå där! :)

Ja, nu blev det en bloggpaus, vilket det inte var tänkt. Men jag har haft så mycket den här veckan att det har inte blivit av. Jag har jobbat över sent två kvällar och jag har haft mycket här hemma. Städat och grejat. Jag gillar ju att städa. Jag ser många som är med i en tävling på Facebook där man kan vinna en storstädning hemma. Det skulle jag ALDRIG vilja vinna. Ska jag ha massa människor här hemma som går omkring och rör i allt? Nä, det är inget för mig. Däremot putsning av fönstren, på utsidan, det skulle jag verkligen inte ha något emot. En sådan tävling skulle jag vilja vara med i.

Nå, men det finns en till anledning till att jag inte har bloggat. Och det skyller jag helt och klart på Ida som jobbar hos oss. Hon har lurat mig att börja se en serie på Netflix. American Horror Story. Jag hatar att se serier, och nu gör jag det ändå. Fasen oxå… Det går så galet mycket tid åt till tv och det hatar jag. Får inte bli en långvarig session det här.

Men annars är allt som vanligt här. Förutom att båtsäsongen är slut. Förra helgen var sista och på söndagen tömde vi båten på det mesta. Mikael känner sorg, medan jag ser fram emot att få göra andra saker oxå. Jag älskar att vara ute med båten, men det finns ju annat som är kul oxå. Till exempel så har vi bokat en resa till Stockholm över 1:a advent-helgen. Det blir riktigt trevligt.

Jag har oxå blivit te-beroende. Går omkring med en temugg för jämnan. Jag har en sådan som håller varmt i ca en timme, så man kan sörpla på det där teet länge och väl. Me like!

Nä, nu ska jag gå och skölja ur hårinpackningen ur håret och sedan göra mig klar för lite Sverige som bakar.

Hörs snart igen!

Peace and Out

När Valter var hos mig åt han köttbullar en dag. Han älskade detValter 1_02

Men han blev less på min ständiga fotograferingValter 2_02

Han åt köttbullarna som en hamster, proppade kinderna fullaValter 3_02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.