Hägnan

I söndags så fixade Mikael i ordning cyklarna. Han tyckte direkt att vi skulle då cykla på en tur. Han förslag var in till city. Det dissade jag direkt. Lite vana kan väl kroppsdelarna få innan man drar iväg en si sådär 3 mil!

Vi tog istället en tur upp till Hägnan i Kyrkbyn och tänkte strosa lite. Det visade sig vara något jippo där, och var en hel del människor på plats. Träffade även en semesterfirande kollega med familj, på plats.

Vi köpte en macka på Fägnan (fiket) och tittade på uppträdanden som skedde. Gick också runt och skulle se om några djur var ute, men det var tomt överallt. Antingen gömde de sig när jag kom med kameran, eller så har de inte tagit dit dem än…

Efter en tur där, cyklade vi hem igen. Träffade en bekant som precis fått sin nya cykel och var ute på sin första cykeltur på typ 20 år. Men det gick så bra, och du såg så snygg ut på din cykel Emelie! 🙂

På lördag hoppas jag på varmt och vindstilla, för då har vi tänkt göra den där cykelturen till stan. Kanske äta något, eller bara mysa. Håller tummarna!

147 165

166

172

 

2 thoughts on “Hägnan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.