Göra det man kan

dag har vi typ storm här. Det blåser och regnar så man tror knappt det är sant. Just nu när jag skriver detta blåser det 23 m/s ute på Larsgrund, vilket de som brukar åka båt mycket väl vet vad det betyder. Jag hade sådan himla tur, så jag fick åka med världens bästa Ullis hem! Skjuts ändra fram till uppfarten. Lycka!!! <3

Igår så började jag tjorva med Mikaels dator. Men den är så in i bomben tjurig och vill fasen inte ge med sig om det jag vill. Jag blir galen på sådant där… Så direkt jag kom hem så har jag påbörjat ”Operation Mikaels dator” igen. Garanterat är det något Mikael har gjort, för han kan trycka och göra saker som han inte riktigt har koll på. Han är bra på det mesta, men inte inom datavärlden. Jag fick lite obehagliga vibbar när han ringde och sa att jag skulle kolla på datorn, för han hade tryckt på något och sedan fick han inte igång den ordentligt…

Det har han även gjort på paddan. Då ”fixade” han så att man plötsligt fick en kod skickad till mobilen som man skulle använda varje gång man låste upp paddan. En ny kod. Varje gång. Man höll ju på bli galen…

Det är ungefär som när jag skulle nollställa trippmätaren på Mercan. Jag fick den aldrig nollställd, men däremot så fick jag av någon konstig anledning in en inställning som gjorde att bilen låste sig själv varje gång man började köra… 😉

Så dagens slutsats är att man ska hålla sig till det man klarar av. Och jag kan säga att jag inte klarar av att klippa gräs, skotta snö och vaxa båtar. Så det behöver jag aldrig göra… 😉 He he he…

Nåja, men det sagt så är det väl bara att fortsätta med det som jag klarar av (uppdatera sociala medier, redigera film, kolla youtube, för att nämna några exempel). Ha det gott!

KRAM <3

En björk på LikskärBjörk-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.