Glada besked

En vän till mig hade idag blivit kallad till en extrakontroll hos mammografin då hennes första undersökning hade visat på någon slags förändring i bröstet. Men tack och lov så visade denna andra undersökning ingenting farligt och hon är nu ”friskförklarad”. Kändes riktigt skönt när jag fick veta det.

När jag slutade jobba så kom jag hem och hittade Mikael på baksidan av huset där han skulle lasta av släpet och samtidigt hade hittat en supersöt liten igelkotte. Den var så söt och framåt. En del rullar ihop till små bollar, men inte denna.

När det var klart så åkte vi till Storheden och köpte nya flytvästar. Lite bättre varianter än de vi redan har. Sedan for Mikael till Biltema medan jag gick in på Ica och handlade lite mat och böcker. Jag köpte lite harlequin-romaner och även Bodenfallet med Thomas Bodström.

I övrigt har det klippts hår och klor, städats och packats. Och så pratat med allra bästa och sötaste lilla Valter förstås. I helgen blir det båt, som vanligt denna tid på året. Vädret ser inte ut att vara det bästa, men det är mysigt ändå.

Så jag hoppas alla ni där ute också får en bra helg och att alla som har skolavslutning och student får fantastisk avslutning.

KRAM <3

Lilla igelkottenFullSizeRender [17800]_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.