Glad och positiv :)

Jag såg en Youtuber idag som sa att han är i grunden en glad och positiv människa. Han hade varit med om en jobbig uppväxt och jobbiga händelser, men trots det så var han ändå glad. Han ansåg också att man inte kunde älta saker som hänt, utan hade lite mer inställningen ”glöm eller förlåt och gå vidare”.

Så är jag med. Jag är i grunden en glad och positiv människa och trots upplevelser som inte kanske alltid varit trevliga är jag glad. Ibland har jag känts som en onormal människa. Jag bröt inte ihop när jag gång efter gång var akut med mamma på sjukhuset. Jag bröt inte ihop när jag fick hennes cancerbesked osv.

Givetvis blev jag berörd och ledsen och tyckte det var jobbigt. Däremot så bröt jag inte ihop och lät upplevelsen ta knäcken på mig. Jag skämtade och svamlade runt med mamma precis som vanligt. Och så har jag varit med de flesta jobbiga händelser jag gått igenom.

Jag har ofta känt mig som en okänslig person, då jag inte reagerat så kraftigt som kanske var förväntat, utåt sett. Nu när jag såg denna kille som satt på Youtube och berättade hur han är, och det är precis som jag, så kände jag plötsligt att det kanske inte är helt fel ändå. Alla är inte på samma sätt, och jag är på mitt sätt och det behöver inte vara helt galet.

Ja, så kan det vara. Alla är olika, och inget är rätt eller fel. Man kan bara utgå från sig själv och hur man själv är.

Och med det sagt, så vill jag önska er alla en riktigt trevlig kväll.

KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.