Gemensamt

Det finns tillfällen då man plötsligt bara inser att man har något väldigt gemensamt med en vän/bekant/kollega eller liknande. Det hände mig idag när jag och fina Ida satt i fikarummet tillsammans och började prata om Morran och Tobias.

Ganska snabbt var vi ense om att trots att det handlar om stor tragik, så är det ju helt galet roligt och mer än en gång har man skrattat rejält åt dem. Vi började då prata vidare om The Office, vilket oxå är en serie med ganska sjuk humor. Vi var rörande överens om att den brittiska versionen är den absolut bästa och överlag är britterna mycket bra på humor.

Nästa serie vi kom in på var Helt Hysteriskt. Också där ett bakgrundsinnehåll som är rent ut sagt hemskt. En mamma som super och tar droger och värdesätter sin bästa vän mycket mer än sin halvvuxna dotter. Men hur hemskt det än är, så är det otroligt roligt gjort. Jag kan skratta så tårarna sprutar.

Ja, och så där fortsatte vi och hittade på det ena roligare programmet än det andra. Vi försökte få chefen att ge oss ledigt så vi kunde fara hem och se något av detta som vi pratat om, men icket. Där var chefen stenhård, det var bara att vara kvar på jobbet… 😉

Men Ida tipsade mig om lite klipp på Youtube som jag ska ta och titta på nu. Ha det bra alla. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Eftersom jag varit (och är) galet trött nu för tiden så kom Mikael hem med tulpaner till mig.
Gulligt va!? 🙂image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.