Fuskade

Idag så var humöret lite bättre än igår, men däremot så kände jag mig ganska trött idag. Irriterande. Men man får väl gå och sova tidigt ikväll istället.

Jobbet gick riktigt bra idag och jag fick bocka av många bock på listan. Det är alltid roligt. Imorgon ska jag jobba lite med ett jobb som jag och Helena på Länsteknik håller på med. Jag får lov att hoppas att det kommer gå lika bra som jobbet gick idag, men jag har mina tvivel.

Hur som helst så kanske ni funderade vad jag menade med rubriken ”fuskade”…? Jo, jag har nämligen varit så duktig och promenerat en hel del dagar på rad nu, men idag ides jag inte. Det första jag sa till Mikael när jag kom hem var att jag inte skulle gå ut och gå idag. Jag valde att vila.

Nu har jag ju i och för sig varit och promenerat på lunchen, så jag har inte haft en helt stillasittande dag. Men jag hade egentligen bestämt mig för att promenera idag och det stör mig att jag inte gör det.

Nåja, jag är trött och min kropp tycker vila. Min hjärna vet att promenad är lika bra som vila, men nä… Kroppen vann över hjärnan idag.

Jag har i alla fall pratat med Sofia och Valter idag (FaceTime). Det är ju alltid lika roligt, speciellt när Valter berättar olika saker. Idag fick jag till exempel höra att till mellis fick han frukost och hans kompis Agnes var inte på dagis idag (trots att de satt tillsammans och åt mellis). Och så visade han ju så klart hans drake på tv:n (Bolibompa-draken tillhör tydligen Valter). 😉

Just nu sitter jag i soffan och slappar. Slösurfar och halvtittar på tv.n. Jag inväntar Farmen som är halv åtta och sen blir det väl kanske Mästerkock… Ja, det blir väl alltså en tv-kväll idag.

Mer intressant än så blir inte min dag och kväll.

Ha det gott!

Min vy för kvällen ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.