Fullt upp

Idag har jag ju jobbat och det gick bara bra. Inget spännande (för er som läser) hände där. När jag for hem så bestämde jag mig för att kliva av vid halva vägen ungefär, och gå hem. Det gick bra och var inga problem förutom att jag borde stigit av tidigare, för det tog ju knappt 20 minuter att gå hem.

Så när jag kom hem till min sjuka sambo, så blev det att laga mat och se till att Mikael fick i sig något. Han sa sen att han hade slut mjölk, och eftersom jag bara hade promenerat 20 minuter idag, så lovade jag att gå till affären, så det blev ytterligare 30 minuters promenad. Perfekt. 🙂

När jag sen kom hem så var det bara att städa undan i köket och fixa matlåda till imorgon. Mitt i allt det började Farmen så då tog jag en paus och fortsatte efter det programmet. Då var det Mästerkock, men det hann jag inte se. Utan jag plockade ur diskmaskinen och fixade det sista.

Sen blev det duschen (med hårtvätt och då tar det alltid en himla tid) och efter man smort in sig med alla attiraljer (vintern kräver mycket) så var jag tvungen att plocka fram kläder till morgondagen och NU först hinner jag sätta mig med bloggen. Och då är klockan snart 21…

Ja, kvällen blev verkligen en kväll med fullt upp, men det gör inget. Det innebär ju att det blir fortare helg. 🙂

Hoppas ni andra har fått njuta av kvällen. 🙂

Kram <3

3 thoughts on “Fullt upp

 1. Marleen

  Vad rökigt att läsa här…tänk att det hela friden ska vara fullt upp.
  Trots att man nu inte har några småbarn så är det fullt upp.
  Jag klurar hur jag ska få mer balans…hm ja jag personligen ska lägga om mycke här i livet.
  Fullt upp men bra fullt upp inte press och stress.

  Ha det gott

  1. Jenjo inläggets författare

   Kul att du tycker det är roligt att läsa här. ☺️
   Den där balansen, den är svår att hitta. Jag gillat oxå ha ha fullt upp, men det ska vara utan press. ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.