Fullt upp

Denna helg har jag haft fullt upp hela tiden. Ätit middag vid 20-tiden både lördag och söndag. Men jag klagar inte. Det har varit en härlig helg, med mycket cykling. Vi har cyklat till stan, till Storheden och runt en massa. Kul… Var sååååååååå nära att köpa en ny cykel idag, men har bestämt mig för att avstå. Min cykel är inte supersnygg, då den blivit väldigt solblekt på ena sidan. Men den fungerar bra och då var det ju lite onödigt att köpa en ny. Men när jag flyttar till stan… Då ska jag minsann… (något år kvar, men man kan ju planera)

Jag jobbar två veckor till innan semester. Det blir härligt med semester. Jag hade tänkt ha fem veckor, men vi har ändrat det så det blir bara fyra. Passar mig bättre. Jag tycker ju faktiskt att tre veckor borde räcka…

Nä, nu måste jag ta och göra lite pappersjobb och sedan hoppa in i duschen. Man är ju alldeles klibbig hela tiden i detta varma väder!

Ha det bra alla!

 

Bilder från helgen

141

Vår vän Tobbe har en speciallösning på detta med cykelkorg.

 143

Man drömmer sig bort i Ettans hamn

 151

Gamla brandbilar i stan

152En del var riktigt fula…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.