Full fart

Ikväll har det varit full fart för mig här hemma. Det har städats och fejjats och putsats och mailats och bokats och så vidare och så vidare… Mikael kom inte hem förrän närmare 18.30, så jag hann med massor av nytta innan han kom.

Till middagen satt vi och pratade om våra framtidsplaner om att flytta in till stan. Det är ju en del år fram, men kul att planera och fundera. Om jag nu inte ”får” bo i Stockholm, så nöjer jag mig ganska bra med Luleå centrum…

Idag fick en vän till mig, eller min vän’s man rättare sagt, åka in på sjukhuset med en början till en hjärtinfarkt. Denna man är inte ens 40 år och redan säger hjärtat till. Känns inte bra… Nu mår denna man bra igen och jag tror han fick åka hem ikväll, men ändå är det obehagligt. Jag hoppas det inte återkommer…

Mina underbara katter har levt rövare här hemma ikväll. Lika full fart som jag hade, hade även dem. Världens rush genom huset för att 30 minuter senare slockna som utslagna hjältar. Det är så charmigt att se. Tänk vad kul de skulle ha med en söt liten kattunge! 😉

Nä, nu ska jag ta och läsa lite. Det var ändå bara skräp på tv:n ikväll.

Ha det bra alla!

En av mina busfrön, Lillen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.