Frissan och O’Learys

Idag har jag varit hos frissan efter jobbet. Besökte en ny frisör i stan, Nikita. Den är ny för mig alltså, men den har nog funnits ett tag. Jag gillade verkligen frisören som klippte mig, hon tog nog mycket för att jag skulle bli nöjd, men inte så mycket så det skulle bli tokigt. Det som faschinerade mig mest var när hon ställer frågan: ”-Vill du gå härifrån med eller utan lockar?” och plötsligt hör jag mig säga ”-Med lockar!”

Va…!? Med lockar…!!! Jag som hatar mina lockar och gör allt för att bli av med dem i vanliga fall… Suck… Nåja, jag blev iaf nöjd och håret är lagom kort/långt…

Sedan mötte jag upp Mallan och vi gick på Parelle en sväng. Fick mig en ny parfym som luktade fantastiskt. Visar den i ett annat inlägg… Efter Parelle tog vi bilen till O’Learys och mötte upp Ingela där.

Vi hade bokat bord och fick en jättebra plats. Kvällen var mycket trevlig. Mallan är en tjej med många ”klyftiga” kommentarer och man får ju skratta åt henne. Vi stannade kvar ganska länge och drog inte förrän strax efter kl 20. Jag gillar verkligen O’Learys. Hela konceptet; maten, stämningen, personalen, lokalen, ja allt! Hoppas på att få återvända snart!

Nu sitter jag här och ser Hollywoodfruar och trivs med det! Ha det bra alla tills vi hörs igen!

Mallan med en lustig min. Svårt att ta kort på henne idag…

Plingan (Ingela) i sina nya glasögon.

Funderade på att välja sallad.

Men det blev en Chicken Burger. Med sallad istället för pommes.

Och givetvis plockades brödet bort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.