Fredag <3

Tidigt i morse fick jag växelns motto sms:at till mig. ”Världens bästa fredag!”. Vår arbetsplats har nämligen det mottot att ALLA fredagar är världens fredag.

Igår var jag inte frisk. Mina kinder blossade och jag var fruktansvärt trött. Slutade med att jag somnade redan 18.45 och sov till klockan ringde kl 5. Nu mår jag betydligt bättre, även om jag inte riktigt är i topp än.

Har varit på ett möte idag, vilket var kul och intressant. De hade monterat en smartboard i datasalen där vi var. Fräna saker det där. Lite annat mot ”på min tid” när det enbart var sk. svarta tavlor som lärarna skrev på med vita kritor. Kommer ihåg hur imponerad jag blev när jag började gymnasiet och de hade whiteboards där, med tuschpennor… Wow… 😉

Idag har jag skjutsat lill-pojken till Sävast på LAN. Han och hans polare, plus en pappa, planerar en resa i sommar. En resa som innebär stora äventyr och drömmar som slår in. Jag hoppas verkligen allt går igenom och att de far på detta. Det skulle jag unna grabben. Känns dock tryggt att de ska ha med sig en förälder, även om de faktiskt är 18 år… Matte är nu och för alltid min lille son. Så är det bara…

Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt. Ikväll var vi medbjudna på O’Learys för att se hockeyn. Jag blev till sist tvingad att tacka nej, då jag var väldigt osäker på om jag skulle orka. Förutom det finns inga planer, vilket faktiskt kan leda till vad som helst!

Ha det bra alla ni där ute! Hörs snart igen! 🙂

En tanke på “Fredag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.