Fredag, på riktigt

Ja, nu är det äntligen fredag på riktigt. Man blir smått förvirrad av alla dessa lediga dagar hit och dit. På jobbet så var alla så trötta och slitna. Det är nästan värre att vara ledig en dag och sedan återgå att jobba, än att vara ledig två. Men jag klagar inte. Det gick ju bra ändå och nu är det som sagt fredag, kvällen är här och myset ska snart börja.

Har tillagat en trerätters middag. Det blir krustader till förrätt, potatiskaka i portionsformar och ryggbiff till huvudrätt och små blåbärsportionspajer till efterrätt. Ska försöka bjuda på bilder senare.

Just nu spelar jag Boney M för fulla muggar och dansar runt här hemma. Jag är ensam här och det är väl en himla tur, annars hade väl någon stackare fått mardrömmar av min dans. 😉

Nähä, nu ringde Mikael och berättade att han är på väg från sin flickvän (båten om någon har missat), så jag ska sätta fram förrätten. Hörs sen, eller i morgon!

Peace and Out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.