”Fredag” (för mig iaf)

Godmorgon vänner! 🙂 Hoppas läget är på topp hos er? Det är det hos mig då jag faktiskt har ”fredag” idag. Jag är ju ledig imorgon. Sjösättning, ni vet… Klockan 11 har vi bokat kranen som ska lyfta ner Lizzie i vattnet och sedan blir det att fixa det sista innan årets första skärgårdstur går av stapeln.

Idag ska jag på ett möte på Landstingshuset angående VIS (Verksamhetens Informationssystem). Efter det måste jag direkt till Beauty by Jowa (nagelsalongen), då de ringde mig igår när jag kommit hem. De hade hittat mitt VISA-kort. Jag som inte ens märkt att jag tappat det!

Sedan är det massa ärenden, åt både mig och mamma, innan jag ska hem och packa, städa och fixa. 🙂 🙂

Jaha. Dags att sätta igång. Massor att hinna på de dryga två timmar som jag befinner mig på kontoret idag. Önskar alla en fantastisk dag!

Peace and Out!

3 thoughts on “”Fredag” (för mig iaf)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.