Framme i Svinninge 

Hela natten har vi åkt bil. Vi stannade i Umeå, Örnsköldsvik och i Tönnebro fikade vi mitt i natten på ett nattöppet café. Strax utanför Uppsala blev Mikael för trött och behövde sova, så där stod vi i två timmar innan vi styrde mot Upplands Väsby och frukost på McDonalds. 

Efter den for vi till Svinninge Hamn och vår båt Eleonor. Det är en Princess V42, årsmodell 2005. Mikael har alltid drömt om denna båt och jag gillar den mycket. Så därför blev det den här snyggingen.

Idag har vi putsat och fejjat. Jag sov en stund på förmiddagen och har i övrigt småfixat med att packa in och ordna runt.

For iväg på Stora Coop och köpte lunch och där mötte jag Erik (”Erik och Mackan”) och insåg att jag stirrade med öppen mun innan jag tog mig samman.

For hem (till båten) och några timmar senare insåg jag att behövde lite grejs från affären igen. När jag då var på väg hem körde jag lite vilse då jag körde efter en annan bil som inte alls skulle dit jag skulle. ? Kvällen i övrigt har bestått av städ, fix, surr med folk i hamnen och lite mat. Nu är klockan ca 21.30 och det är sovdags. Mikael (som knappt sovit sedan natten mot fredag) sitter sovandes här bredvid mig redan. ?

Ha det fint så hörs vi!

Kram ❤

Eleonor sticker fram 

Mikael på väg in

6 thoughts on “Framme i Svinninge 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.