Förvirrad morgon, ny kunskap, äventyr på löpband!

Imorse vaknade jag av att min telefon vibrerade under min kind. Tar fram mobilen och ser en bild på Anneli. Fattar ingenting, svarar och får höra ”Sover du?”. Då var klockan 7.20 och jag ska vara på plats på jobbet för att öppna växeln. Anneli säger att det är ingen fara, hon och Cissi är där och jag ska bara ta det lugnt och fint…

Sedan säger hon att hon skulle ha låtit mig sova, men ”skulle inte du på ett möte idag?”… Jo, men f-n, det skulle jag ju! Så ruschen upp och fixa färdigt. Skratta åt Lillen som var så busig så han studsade omkring på alla fyra som om han hade studsbollar under fötterna. Slänga i sig fil, kaffe var inte ens att fundera på. Sedan iväg i full karriär till Landstingshuset.

Efter det har min dag varit ganska bra. 🙂

Har då varit på en utbildning idag (jag var enda eleven). Nu kan jag lägga till en till titel till min samling. Jag är nu även en LA (Lokal Administratör) för iHSAk-katalogen. Känns kul att kunna även det! 🙂

Sedan åkte jag iväg och köpte lunch och fika till jobbet och så tillbaka till kontoret. Löste en del problem som dykt upp, hjälpte kollegor och kunder med diverse saker, fattade egna beslut med Helena från Länsteknik och jobbade bort hela två lappar! 😛 Blir en del att göra imorgon, men då jobbar jag ju länge. Ända till 17…

När jag väl kommit hem, så åt vi middag och for sen till Storheden. Gjorde som många andra; besökte Systembolag och Ica Maxi. Väl hemma nu, ska jag skriva färdigt här och sedan ta en promenad. Antingen ute, eller så tar jag löpbandet igen. Vi får se…

Igår, när jag bloggat, skulle jag springa på löpbandet. Jag kom igång fint, men så ville jag byta låt på telefonen. Jag har en iPhone och hade den i ett band runt armen. När jag försökte se displayen på telefonen så tappade jag balansen och ”bom-ba-da-bom” så dunsade jag av löpbandet. I mina hörlurar dånade musiken, så jag uppfattade inte att det lät speciellt mycket när jag ramlade. Så jag skyndade mig upp på bandet igen och tänkte ”Puh, tur ingen märkte något”…

Strax efter kom Mikael in och frågade vad i hela friden jag sysslade med. -Inget, svarade jag snabbt. -Men ramlade du av bandet?

Då var jag tvungen att erkänna och frågade hur han kunde veta det. Men det hade tydligen låtit som om taket höll på ramla ner… 😉 Oopps…!

När jag sedan skulle i duschen fick jag ett meddelande av Fian, att jag skulle ta det försiktigt och inte ramla där oxå! Hmmm. Sarkasm…

Nå mina vänner! Nu ska jag gå! Vi hörs snart igen!

KRAM!

Pga bildbrist slänger jag in en bild på en bil jag fotade på Bilutställningen på Biltema för några veckor sedan.
Skulle vara kul att ha en sådan.

En tanke på “Förvirrad morgon, ny kunskap, äventyr på löpband!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.