Förvirrad dag, nya naglar

Alltså, den här dagen. Det var då en förvirrad dag. Det började med att den kollegan som alltid kommer som nummer två till jobbet (jag är alltid nummer ett) inte kom. Ingen semester inplanerad för henne och allt kändes mycket förvirrat. Det visade sig att hon var sjuk, vilket hon aldrig är. Så ja… Allt var förvirrat.

Sen fortsatte det hela dagen. Jag strulade fram och tillbaka med jobbet hela tiden. Helt plötsligt hade jag hjärnsläpp och fattade ingenting av processkartan jag skulle jobba utifrån. Nada. Helt blankt. Herregud… Nåja, det fick jag i alla fall ordning på. 

Vi har fått nytt folk i vår byggnad oxå. Vi har i stort sett alltid suttit ensamma och nu är det en himla massa människor där och man har blivit lite bortskämd. Är lite förvirrad över allt ljud som man hör hela tiden. 😉

Efter jobbet var jag iväg och fixade mina naglar igen. Det var verkligen på tiden för jag hade stora problem med de gamla. De var lösa och jag hade till och med tappat naglar. Så nu fick jag nya och det känns mycket bra. Kan till och med tvätta håret utan att ha handskar. Så nya naglar är på, jippi! Men inte hos Moa för hon är ju mammaledig. Jag längtar(!!!!!!) till jag får gå till Moa igen. Finns ingen ingen ingen som hon.

Sedan hade jag ett långt samtal till med Plingen hela vägen hem, då vi även bokade biljetter till bion på måndag. Det blir galet kul att gå på bio med goa vänner. Men nu i kväll ska jag bara ta och slappa lite grann innan det är sovdags och världens bästa fredag tar sin början.

Ha det fint!

KRAM <3

Nya naglar

De hade en sådan söt vovve som älskade när jag kliade den

 

 

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.