Första helgen i år

Ni som känner mig väl, eller brukar följa mig på fejjan/insta, vet att vi alltid bor i båten på helgerna på sommaren. Plus hela semestern. Det är ett sätt för oss att samla energi, träffa människor, komma ifrån och bara njuta av livet. Jag älskar det, men för Mikael är det mer eller mindre livet. Han är så lycklig när han får vara i båten, så det är svårt för andra att förstå.

Hur som helst, så har denna underbara tid börjat för oss. Vi sjösatte i torsdags och i fredags åkte vi ut på vår första tur. Nu ska ju ingen komma och säga att sommarvärmen är över oss, för det är ju en lögn, men vi har gott om värme i båten. I helgen åkte vi till Junkön, för där finns det ström så vi kunde ha på värmen hela tiden. Så det var riktigt mysigt.

På fredagkväll kom ett par bekanta så vi umgicks lite med dem. I övrigt så har vi mest bara promenerat, läst, spelat spel, sett film, ätit gott och slappat till fullo. En underbar helg måste jag säga.

När vi kom i land åkte vi förbi Mikaels mamma med blommor och fika, innan vi sedan for hem. På vägen köpte vi kycklingsallad från Gammelstads Pizzeria. Den är så otroligt god. Man får ju kycklingfilé som är stekt i bitar och de är fortfarande varma när man ska äta. Oj oj oj, vad jag gillar den rätten.

I övrigt hände det verkligen inte mycket hos oss. Såg Maria Wern och sedan sovdags. En härlig helg tog slut, men nu laddar vi redan inför nästa.

Peace and Out!

Åkte iväg tidigt på fredagsmorgonen (tidigt för mig är vid 10-tiden)
Junkön 29-31 maj 2015-1

 På kvällen grillade vi på vår nya gasolgrill
Junkön 29-31 maj 2015-2

Blev mycket slappande under helgenJunkön 29-31 maj 2015-3

 Sjöräddningen kom också på besök. De visade nya medarbetare runt bland öarnaJunkön 29-31 maj 2015-4

På lördagen grillade vi lax, vilket blev gudomligt gott. Det liksom smälte i munnenJunkön 29-31 maj 2015-5

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.