Första advent i Stockholm

Hej alla vackra människor! Hoppas ni har det bra och inte glömt bort mig, trots lite frånvaro här på bloggen. Vi åkte ju till Stockholm i torsdags och kom hem på söndagkväll. Då var det full fart här för att få lite adventsfint och fixa efter resan.

Igår jobbade jag och sedan träning med mina favvisar. När jag kom hem därifrån var jag tvungen att betala räkningar och fixa med annat. Så jag har inte hunnit med bloggen faktiskt. Och nu är jag helt galet trött så jag har inte jättebra med energi att skriva idag heller. Tänkte bjuda på lite bilder från vår helg istället. 

Så ha det fint så hörs vi i morgon igen. 🙂

KRAM <3

Obs, det är bara mobilbilder då jag inte ens hade med mig systemkameran.

Första kvällen promenerade vi runt i Stockholm Dessa stod på Sergels Torg. Där var det oxå galet mycket råttor, så jag hade mest panik över att vara där.advent-i-sthlm-2016-1

Vi var och tittade på konståkning i Kungsträdgårdenadvent-i-sthlm-2016-2

Vi åt god frukostadvent-i-sthlm-2016-3

Vi hyrde en bil och for och kollade på en båtadvent-i-sthlm-2016-4

Vi besökte en av våra favoritbarer, Österhofadvent-i-sthlm-2016-5

Vi fick ett stort hotellrum på Hotel Wellingtonadvent-i-sthlm-2016-6

Vi promenerade mycket och tittade på vackra Stockholmadvent-i-sthlm-2016-7

advent-i-sthlm-2016-8

advent-i-sthlm-2016-9

Vi var på julmarknad på Stortorgetadvent-i-sthlm-2016-10

Musikalen vi gick på var jättebra och väldigt bra för själen. Bullets over Broadwayadvent-i-sthlm-2016-11

Grand Hoteladvent-i-sthlm-2016-12

Besökte skyltningen på NKadvent-i-sthlm-2016-13

Adventsfikat intogs på Vete-Kattenadvent-i-sthlm-2016-14

 

En fin och fantastisk helg. En av de bättre och mysigaste som vi har haft. Vi (jag) har ätit helt fel och alldeles för mycket. Men jag bryr mig inte ens. 😉

 

2 thoughts on “Första advent i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.