Förbereder

Hela dagen idag har bestått av förberedelser. Jag har förberett på jobbet och även här hemma. Vad förbereder jag då? Ja, min resa förstås.

Alltid när man ska bort, speciellt vara borta i nästan 6 hela dagar, så blir det ju en del som måste ordnas inför resan och frånvaro från hem och jobb. Jag brukar alltid försöka softa och ta det lugnt innan man ska iväg, men det går aldrig. Jag tänkte sluta kl. 14 idag, men tog mig från jobbet senare än ordinarie arbetstid… Suck…

Hemma har hela kvällen bestått av att städa, packa, klippa Mikael, fixa katterna, måla naglar, fixa håret och så vidare, och så vidare… Men nu börjar jag vara klar…

Har ringt och pratat med min son och berättat att han inte kan ringa som han brukar göra, nästan varje dag (ironi) då jag inte är i Sverige, men det var lugnt sa han… Mitt andra barn kommer nog ha mer abstinens över detta skulle jag dock tro.

Jag kommer inte att uppdatera bloggen så mycket (förmodligen ingenting) förrän jag är hemma igen, men jag vill önska er alla några fantastiska dagar och hoppas att ni har det bra.

Take care you all!

Peace and Out!

Snart kommer jag!paris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.