Förberedelse, Game of Thrones, Uppskattning

Hej hej! Hoppas ni har en fint torsdag. 🙂 Här i Luleå har verkligen inte vädret varit det bästa idag, utan det har bestått av regn och rusk. Trist, men man kan inte haka upp sig på det. 🙂

Efter jobbet kom Mikael och hämtade mig och vi for och handlade inför helgen. Jag höll på bli galen på alla pensionärer som blockerade mig hela tiden men jag var samtidigt noga med att inte låta det märkas. 😉

När allt var handlat och klart så for vi till båten och fyllde den. Nu är allt klart inför den kommande helgen. Skönt. 🙂

Jag tränar ju på torsdagar och när vi kom hem och jag hade pratat med Valter i telefon, så fick jag liten stund över. Det är då jag brukar se lite på serien jag ser, Game of Thrones. Men… Nu har jag ju sett alla avsnitt och måste göra som alla andra, vänta tills nästa säsong släpps. Jobbigt… Det största problemet är vad jag ska se nu. Finns liksom inget som kan mäta sig med det här… Ja, i-landsproblem men men…

Nåja, när sen var jag iaf och tränade och efteråt så bad min vän att jag skulle följa henne till bilen. Hon hade en present till mig. Det var en påse med teer, marmelad, kex och lite annat gott. Så gulligt av henne… 🙂 Det var för att jag har hjälpt henne tidigare och hon ville visa sin uppskattning. Det är självklart att hon inte behövde göra det, man hjälper sina vänner utan att förvänta sig något, men det var ändå väldigt kul att få detta. Så tack snälla du <3 <3 

Nu ska jag fortsätta att softa här i soffan och se älskade Wahlgrens Värld. 

Ha det bra alla så hörs vi snart igen. 🙂

KRAM <3

Denna påse fick jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.