Förändrats

Jag satt igår och tittade på gamla bilder. Det faschinerar mig hur man förändras genom åren. Jag är långt ifrån samma människa nu som jag har varit. Det sägs att de som är mig nära idag, har förändrat mig. Men jag tror att man förändras tillsammans med andra. Det är inte bara jag eller bara dem, det är vi tillsammans.

Jag trivs med mitt liv nu. Jag har aldrig varit så i balans med mitt liv som jag är nu. Jag är lycklig och de saker omkring mig, som gjort mig olycklig på många sätt, är inte kvar. Självklart finns det jobbiga saker kvar fortfarande, men jag är så pass stark i mig själv, att jag klarar av att hantera dem utan att bli däckad själv.

Det finns de som tycker jag är tråkig och att jag inte gör än det ena och än det andra. Men jag är så här nu och jag trivs med mig. Är inte det viktigast?

Att jag sen vill ha en annan mc, en större båt, en lägenhet i stan och nya snygga kläder, det är ju bara materiella ting och det har ingenting med min själsliga lycka att göra. 😉

Peace and Out.

2 thoughts on “Förändrats

  1. Sanna

    Du är minsann ditt sannaste, klokaste jag och lyckan är dig väl förunnad. Fortsätt göra det DU vill och mår bra av. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.