Fönsterputsning, utemiddag, Inferno, Valter

Efter en vecka (förra veckan) med dålig motivation, och noll inspiration, tog jag mig idag i kragen och åkte och träffade min grupp och min coach. De är så himla härliga och mysiga och när jag väl är där så är det bara så otroligt roligt. Jag verkligen trivs med deltagarna och de inspirerar mig så otroligt mycket. Gruppen är jättebra, alla hälsar glatt varandra och alla kan prata med alla. Jag kommer sakna dem enormt efter dessa 4 månader… Fast än är det ju länge kvar. 🙂

I helgen har vi putsat fönster och det är så otroligt skönt att fått det gjort. Våra fönster var så otroligt smutsiga så det blev som en dröm att fått det gjort. Härligt!

I lördags åkte vi på stan och strosade lite grann (stötte dessutom på min fantastiska kusin Sanna och fick kramas med henne). Sedan gick vi på Österns Pärla och åt middag. Portionerna var så stora så vi fick med oss hälften hem. 😉

Sen var vi då på Inferno. Inte en film jag skulle rekommendera. Långt ifrån lika bra som de två första och jag tyckte inte den här. Alltså, den gick ju att se, men var rörig och stökig och nä, inte något man behöver se på bio.

Idag börjar mamma-veckan igen. Inte för mig alltså, men för min dotter. Det innebär att jag får ha gulliga samtal med min gulliga Valter igen. Och snaaaaaaaaaaaaaaaart får jag träffa dem igen. Så härligt!!! <3

Nä, nu är det te-dags här. Inget att äta till, men hade jag ätit något så hade det inte varit en frukt eller liknande. På kvällen ska man inte äta kolhydrater…! Det hade varit något protein istället, men nu är jag ju inte hungrig så då räcker det med te.

KRAM <3

Fönsterputsningfonsterputs_01

Middag på Österns Pärlaop_01

Doggy bagop-hem_01

Valter, när vi pratade tidigare ikvällv_01

 

 

 

 

 

 

En tanke på “Fönsterputsning, utemiddag, Inferno, Valter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.