Födelsedag, bilkörning, lunch, pokémon

Nä men tjenare mina alla fantastiska läsare. Jag hoppas ni mår lika bra som jag. Idag har jag en bra dag. Ja, jag har ganska ofta en bra dag, och jag vet att jag är lyckligt lottad. Det är flera som jag känner som inte mår så bra, speciellt två i min närhet. Jag vet att det kommer lösa sig för dem, men det är jobbigt innan de kommer dit. Men jag tänker på er!

Men i alla fall, idag fyller Mikael år. Tyvärr så träffas vi inte idag, då jag jobbar på dagen och den här veckan jobbar Mikael eftermiddag. Så Mikael fick sitta själv och öppna presenter, vilket var lite trist. Men han fick i alla fall presenter, men vi träffas imorgon iaf. 🙂 Han hälsar och tackar för alla gratulationer som ni skickat via mig!

På förmiddagen var jag på landstingshuset och jag hade en bil från bilpoolen, så jag körde faktiskt bil. Det är inte så ofta nu för tiden, men det var riktigt roligt och jag överlevde både färden dit och hem.

Till lunch gick jag med Katarina som jag hade mötet med. Hon är en jättehärlig människa och det är bara synd att hon jobbar på L-huset och jag på sjukhuset så vi träffas inte så ofta. Men kul med möte och lunch i alla fall.

På lunchen började vi och Nina prata om Pokémon Go. Det visar sig att båda dessa kvinnor också spelar detta spel och Katarina har till och med en fanclub (lång historia), men så himla coolt. Nina berättade om spelet för ett par andra som satt vid samma bord som vi, och ja, det låter fånigt, men spelar man det så är det faktiskt kul.

Nu sitter jag med lilla Rosa (min bärbara dator) och skriver det här, samtidigt som jag ser film på paddan. Mysigt och rogivande. Men jag ska faktiskt så av nu och gå in i duschen och sedan mysa vidare. Så jag önskar även er en trevlig kväll!

KRAM <3

Helt vanliga måsar, vilket är ett av mina favoritmotiv i skärgården128-5

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.