Flera mormödrar

I min närmaste vänskapskrets är jag den enda som har barnbarn. Vet inte hur många gånger man har hört ”herregud, jag fattar inte att du är mormor”. (Och det gör inte jag heller) Men nu kommer det att ändras. Mitt ”systerbarn” ska nämligen bli mamma. Jag skriver ”systerbarn” inom citationstecken för det är egentligen inte en släkting till mig, men hennes mamma är som min syster och då blir hon ju systerbarn.

Det är nämligen så att mina nära vän Ingela ska bli mormor i april. Hennes äldsta barn Sara ska bli mamma. Så otroligt roligt det är! Jag har vetat det i några veckor, så det har varit väldigt jobbigt att hålla tyst, men ÄNTLIGEN har de gått ut med det. Jag är så glad och lycklig för deras skull och ser fram emot bebisens födelse.

Bebisen är beräknad den 1 april, men det kan ju bli den 12/4. Blir det just det datumet, så blir det väldigt speciellt. Delvis för att jag fyller ju år då, men främst för att den blivande mamman också fyller år då. Jag och Sara delar nämligen födelsedag också. Så det blir spännande att se hur det blir.

Hur som helst, en ett STORT GRATTIS till de berörda! <3

Tänk att BÅDA dessa två kommer att vara mammor snartSara, Fia

Här tillsammans med sina småsyskonMatte, Fia, Sara, Malin

Och vi kommer snart BÅDA att vara mormödrarPling och jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.