Finbesök! <3

Idag har jag haft fint främmande. En vän som står mig mycket nära och har gjort så i väldigt många år i mitt liv. Vi har daglig kontakt, men träffas sällan. Idag hade hon dock ett ärende till Luleå (hon bor i Boden) och då passade hon på att hälsa på. Riktigt kul.

Ingela, som min vän heter, och jag (och Ingelas man) tog för 10 år sedan mc-körkort samtidigt. Vi körde inte upp samma dag, men väldigt nära varandra. Vi har gjort många roliga mc-resor och upplevt mycket tillsammans. Både jag och Ingela började på varsin custom på 250 kubik (nästan moped typ), men jag körde 1100 mil på min. Bland annat till Danmark och tillbaka…

Av olika anledningar kan/har inte Ingela någon mc just nu, men jag vet att hon gärna hade velat. Suget blir ju inte mindre av att jag har köpt en skulle jag tro. Så Ingela fick ju givetvis både testa sitta och starta min kära Anastasia.

Pling (dvs Ingela) gav mig oxå en present som hon köpte när hon och hennes man var ner till Ullared för några veckor sedan. En jättefin ask som innehöll lite lotion, duschkräm osv. Jag älskar den! Produkterna doftar jordgubbsglass, och det är ju ingen nackdel… TACK PLING! <3

Nä, nu ska jag ta och fortsätta se mello. Det är ju uttagningar idag. Älskar ju mello och är så förväntansfull inför lördagen då finalen är. Har fått tips på lite olika godsaker att ha på bordet, men det blir en senare fråga… Nu, uttagningar som är dags att se!

Peace and Out!

Ingela och AnastasiaIngela på mc_01

Min fina present <3Ingelas present_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.