Fikarum, husköpare och photoshop

Jag tycker fikarum är intressanta. Det händer så mycket i ett fikarum. Eller är det bara i vårt, men det kan jag inte tro. Vi är bara en man och resten kvinnor här hos oss så det är emellanåt riktigt surrigt i vårt fikarum.

Idag så var vi dock mest arga och upprörda på vår eftermiddagsrast. Vi pratade om det dåliga vädret (regn, blåst och kallt), vi pratade om ekologiskt och om att man inte ska handla från det hemska företaget Arla. Vi pratade om hur viktigt det är att handla närproducerat och om produkter som kommer från Danmark, Belgien och Thailand.

Även detta med att, speciellt män men även kvinnor, har en tendens att sitta alldeles för lite klädd vid middagsbordet under varma dagar. Eller när man går och handlar. Det handlar om vett och etikett och även om inte jag är petig, så anser jag att man klär sig när man ska äta och vara kring mat.

Efter att vi i 20 minuter suttit och ondgjort oss över en massa saker, så kändes allt bättre och vi kunde med lätthet gå och arbeta igen.

Så fikarum, de är till för att få energi av mat och dryck, men även av kollegor. Därför är det också sådan tur att jag har massa kollegor som är väldigt rätt för mig. 😉

Efter jobbet var jag och mötte upp husägarna i Sunderbyn. Jag måste bara säga att de är SÅÅÅ härliga. Vilka goa människor! Jag känner bara värme till dem och även från dem. Det finns inte det minsta lite ångest över att de ska ta över huset utan jag är snarare glad att det är just dessa människor. Så mysiga, vänliga och snälla. Verkligen!

När jag kom hem så har jag mest suttit vid datorn. Jag tycker det är så kul att fixa och dona med foton. Speciellt att fixa till dem lite med Photoshop. Jag gör ju inga dramatiska saker, men tar bort saker från bilder som stör. (Jag visar på bilderna nedan).

Vill också tacka sötaste Tess för den trevliga lunchen idag! Puss på dä!


♥ Tre positiva saker med dagen ♥
♥ Det slutade regna.
♥ Kom ihåg att ladda videokameran.
♥ Hittade en gullig lapp vid toalettspegeln när jag steg upp i morse.


Ha det bra alla!

Kram! <3

Här är en bild på min fantastiskt blommande orkidé. Tyckte dock snöret var mycket störande på bildenOrkidé-1
Så jag photoshoppade bort snöret och blev betydligt mer nöjd med fototOrkidé-2

En tanke på “Fikarum, husköpare och photoshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.