Farväl Jasmine

Jag har idag gjort en affär. Det är med väldigt många olika känslor detta sker… Jag har sålt Jasmine. Hon har varit med mig sedan den 28 april 2010 och vi har haft mycket roligt med varandra. Dock kan jag inte påstå att vi har haft så mycket att göra med varandra den sista tiden. När vi var med om en traumatisk upplevelse tillsammans, så förändrades mycket för mig och jag blev ofta rädd när vi var ute tillsammans.

Trots att Jasmine var en riktigt cool tjej, med ett ljud som gjorde att till och med döva vände sig om efter henne, så kände jag att jag inte gav henne det hon var värd. Att en sådan pärla bara står i garaget och väntar, är inte rätt. Beslöt mig då för att sälja henne för att byta till en annan typ av mc. En sådan som jag inte kände mig rädd med. En annan slags pärla.

Försäljningen drog ut på tiden och få var intresserade, men till slut kom han. Den som skulle ta över vid rodret på mullrande Jasmine. Han lovade dyrt och heligt att komma ihåg hennes namn och behandla henne som den gudinna hon är. Med det sagt, så såldes hon.

Under tiden som annonsen var på Blocket, har mycket ändrats i mitt liv. Jag vet nu lite mer säkert vad det är jag vill göra och vad jag vill lägga pengarna på. Just nu är inte det mc-livet. Detta är dock INGET avslut av det. Jag fullkomligt älskar motorcyklar, för att inte tala om folket och gemenskapen. Jag träffade ju till och med Mikael på en mc-träff. Men jag vill helt enkelt inte lägga ner pengar på en mc nu.

Men det gjorde mig ont när hon åkte iväg. Det gjorde mig ont när jag hörde hur hon vrålade efter Mariebergsvägen (men samtidigt så skrek jag till Mikael: ”Hör du vad cooolt jag har låtit!?”). Det gör ont när jag ser den tomma platsen i garaget. Men nu är det gjort och hon har hamnat hos en fin familj.

Farväl du älskade Jasmine. Ta det lugnt på vägarna och tag väl hand om husse!

018

  026

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.