Face Vocal Band

I fredags var jag och Mikael som sagt och såg en julkonsert på Kulturens Hus. Det var en grupp från USA som heter Face Vocal Band som var och spelade. De sjunger bara a capella och det innebär ju att det inte alls är några instrument när de kör sin show.

Det betyder dock inte att det inte låter som om det är instrument med, för det gör det verkligen. Man kan inte förstå att det är människor som gör dessa ljud. Denna musik. Detta underbara konstverk som får en att tappa hakan gång på gång…

Ja, som ni förstår så är jag mer än nöjd över min fredagskväll. Det var en helt fantastisk show och killarna i bandet var så bra. Alltså inte bara musikaliskt utan även som personer. De var roliga och man fick skratta åt dem massor. De pratar ju bara engelska (givetvis) men engelska är ju lätt att förstå och det var aldrig ett problem att hänga med.

Face var här i Luleå förra året, och var nöjda över att få återvända i år. De pratade om att de gärna vill komma även nästa år och då kommer jag att vara där och sitta bland publiken. Jag ÄLSKAR sådan här musik och sådant här framträdande. Så om de kommer igen, så gå och se dem…! Ni kommer inte ångra er.

Här nedan har jag lagt ut lite filmer som jag filmade på kvällen. Face sa att det var ok att dokumentera, så det gjorde jag. Kom ihåg att jag filmade med att för hand hålla upp min mobil, så ljud och bild har ju tycket mer att önska. Men om ni se någon av dessa filmer, så fokusera på att det faktiskt bara är människor på scen och inga som helst instrument hörs. Bara deras röster.

Vill ni bara se en enda film, se då den med solo av Mark (det nedersta klippet). Han är så jäkla duktigt, vilket ni kommer att märka lite senare in i det klippet. Mäkta imponerad!

Ha det bra nu raringar!

KRAM <3

Länkar tillf filmerna:

FaceVocalBand – ”Winter Wonderland”

FaceVocalBand – Hallelujah

FaceVocalBand – Auld Lang Syne

FaceVocalBand – Solo av Mark

 

 

En tanke på “Face Vocal Band

  1. Pingback: Face Vocal Band – igen | Jennys sida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.