En vanlig dag

Idag hade jag svårt att komma på vad jag skulle skriva om. Det är det värsta med bloggen, att man inte alltid kommer på något klyftigt och intressant. Men samtidigt vill jag inte släppa det helt, för jag gillar ändå min lilla sida.

Så vad har jag gjort idag då? Ja, inte mycket… Varit på VIS-utbildning (arbetsdag) idag. När jag sen kom hem (i halkan och bussen slirade hit och dit) så tog jag tag i de där vanliga vardagssysslorna. Typ, städa, laga mat, sortera saker och gosa med katterna. Ja, det man gör efter en arbetsdag.

Nu blir det eldning, matning av fåglar (utomhus) och sedan soffa och virkning tills sängdags.

Ja, så var min dag. Inte så exotisk men dock ganska trivsam. Det som stör mig mest är att jag snart MÅSTE ha nya glasögon. Jag får hålla på att ta av mig dem hela tiden för att kunna läsa… Suck… Nåja, en annan dag…

Hoppas er dag blir/är/var bra!

Peace and out.

Till middag gjorde jag zucchinilasagne. Receptet finns här.image

Skar zucchinin åt fel håll, men det fungerade ändå!image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.