En stilla helg på Småskär

Den här helgen har vi befunnit oss på Småskär. När vi kom dit, var vi den första båten på hela veckan. Vi var också helt själva hela kvällen och natten. Förutom stugvärdarna och öborna förstås. Vi promenerade, åt gott, vi bastade länge och vi njöt under kapellet. Det blev en helt fantastisk stilla kväll.

På lördagen kom det lite andra båtar och även om vädret var lite trist just på morgonen så blev det snart bättre och vi började få lite mysiga sommarkänslor. Det har känts som om det inte skulle kunna komma någon sommar och värme, men nu kom det tillslut.

Idag var det högmässa i kapellet på Småskär, så båten Laponia kom med massor av människor som skulle vara med. Det kom även en del båtar som ställde sig vid gästbryggan, så vi fick massor med sällskap. Symponi kom också förbi på sin ordinarie tur, så ett tag hade vi båda turbåtarna vid bryggan.

När vi sedan for hem så gick vi till Tobbe o Anna-Lenas båt och såg vad de hade fixat med under helgen. Den är verkligen fin deras båt, det måste jag säga. Sedan blev det att åka förbi affären och hem. Mikael klippte gräs medan jag fixade med maten.

Imorgon startar den sista arbetsveckan innan semester. Den kommer bli stressig och körig, då jag har helt galet mycket att göra. Dessutom kommer underbara Sofia och Valter hit och hälsar på. Men sen, nästa helg då börjar min semester och de äventyr vi tänker uppleva. Blir fantastiskt roligt… 🙂

Ha det bra tills dess!

FredagskvällSmåskär 8-10 juli-1
P
rästen gjorde sig klar för att möta sina besökareSmåskär 8-10 juli-2
Både Symfoni och Laponia på platsSmåskär 8-10 juli-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.