En ”oregnig” dag

Som de flesta vet så har det ju regnat en himla massa den här senaste tiden. Jag, som köpt en mc men inte vill köra i regn, har ju givetvis problem då. Igår regnade det ju så otroligt mycket på kvällen och efter det blåste det ju mycket starka vindar, så Mikael var till båten och kollade läget. Han var lite orolig i morse med, och for i morse iväg till jobbet strax efter 04 (istället för 04.45) för att kolla till den. Själv vaknade jag ca 04.30 och var superpigg…

När jag tittade ut genom fönstret så var det så soligt och fint, så jag steg upp. Matade med katterna, gjorde mig klar och donade lite där hemma, men halv sex på morgonen satt jag på Anastasia och vi körde iväg. Började med att tanka och tänka sig, Statoil var inte ens öppet. Sedan körde jag lite runt Storheden och genom Kyrkbyn till jobbet. Vilken härlig morgon. Det gäller ju att ta tillvara på en solig dag.

Att jag inte vill köra i regn beror ju på olyckan jag var med om för några år sedan. En regnig dag uppmärksammade jag inte att en bil hade saktat in och stannat förrän det var försent, och körde då in i den bilen. Mindre kul faktiskt. När jag kör en dag som denna så känns allt ok, men när jag kör i regn så kommer känslorna tillbaka och jag tycker det är väldigt obehagligt när en bil saktar in framför mig.

Ja alltså… Det är ju inte som att jag inte kör i regn alls, utan nog kan jag göra det. Men har jag möjlighet att välja, så avstår jag. Sedan är det ju det där att Ana blir så otroligt smutsig om det är regnigt ute och min privata mc-tvättare blir lite grinig…

Nåja, solen kommer nog snart och jag kan inte annat än vänta med glädje och ser fram emot härliga turer med raringen min. <3

Peace and Out!

En av mina orkidéer som blommar!Idas orkidée-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.