En liten tisdag

Ja, nu har en liten tisdag snart gått förbi och den har gått väldigt fort. Massa saker på jobbet, vi har en ISO-revision på torsdag och det gäller att ha allt i ordning inför den. Vi har även APT imorgon, så det är mycket förberedelse inför den. Dessutom så gjorde jag en webbaserad utbildning idag. Mycket fick jag gjort, och det är alltid kul.

Efter jobbet tog jag bussen till stan för att handla lite till båten. Alltså, inte saker till båten, utan saker som jag ska ha i båten. Lite mysiga kläder och liknande. Inte dumt alls.

Var även förbi Kjell & Company och köpte lite kablar till videokameran. Jag har nämligen lyckats slarva bort båda sladdarna till den kameran, så det behövdes inhandlas nytt.

När jag var klar begav jag mig hemåt och nu sitter jag här och ser lite Youtube, fixar matlådor och skriver på bloggen. Multikapacitet här. 😉

Jag lyssnar på Wahlgren & Wistam när jag bland annat åker buss, och jag måste säga att det är helt fantastiskt härligt att lyssna på dem. De är så roliga och tokiga. Speciellt Sofia Wistam. Man kan skratta så tårarna rinner, åt saker hon har gjort. Underbart. Så det är ett tips om ni har missat. 🙂

Ja, i övrigt händer det inte mycket här. Jag längtar mest tills jag får gå och sova, för jag känner mig ganska trött. Men det kan jag ju inte göra än, så det är bara att försöka hitta på något som håller mig vaken.

Ha det superduperbäst!

KRAM <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.