En grå måndag

Det var nära att det inte blev något inlägg idag. Jag glömde nästan bort det för jag gjorde det jag tycker passar bra till en sådan grå måndag som denna. Nämligen tittade på film/serie. Bara svammel egentligen, men ändock…

Först såg jag en film om två tvillingar som var häxor och hittade igen varandra när de var 21 år. En väldigt barnslig och töntig film, som jag inte fattar att jag såg från början till slut. Sedan började jag se en serie. Jag fattar inte varför jag börjar med serier ibland. Jag hatar dem, för de tar alldeles för lång tid att se och tar all tid som man kan göra något roligare med. Finns bara en serie som jag sett alla säsonger av och det är ju givetvis Sons of Anarchy…

Men ibland, som sådana här gråa dagar, så börjar jag titta på någon och idag blev det Gossip Girl som slogs på. Jag kommer aldrig att se hela men det var en ganska trevligt tidsfördriv.

Vi har alltså sex plusgrader och massa regnande idag. Det är mycket otrevligt och trist, speciellt eftersom det faktiskt är den 9 november och vi vill ha lite snö så det blir ljusare ute. Detta väder alltså, man slutar aldrig och prata om det och man är väldigt sällan nöjd. Vi är roliga, vi människor egentligen…

Nåja, nu ska jag krya i kojs faktiskt. Jag tänkte se CSI Cyber som går på 5:an och den gillar jag faktiskt. Får se hur länge jag orkar följa den… Ger säkert upp snart…

Sov gott alla, så hörs vi snart igen!

Peace and out!

Bild lånad från GratisographyGrått träd underifrån

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.