En bra dag!

Åh vilken fantastisk dag jag har haft idag. Jag kan inte nog mycket säga hur mycket jag gillar mitt jobb. Idéerna fullkomligt sprutar ur huvudet.

Jag började dagen med APT (arbetsplatsträff) och jag gillar verkligen att ha det. Det dyker alltid upp massa bra förslag och tankar från gruppen och jag riktigt ser hur vi kommer framåt i vårt tänk gällande vår arbetsplats och hela vår arbetsprocess. Massor med rutiner som revideras och skrivs om efter konstens alla regler. Jag älskar att skriva rutiner, så jag jublar när jag hör detta.

Efter APT:n så åkte jag direkt till Landstingshuset för att vara med på ett möte gällande riskanalysering. Och det är ju nästan ÄNNU roligare. Tänka på risker, vilka som finns, vad som kan hända och framför allt, hur vi ska åtgärda så att det inte händer. Brainstorm för fulla muggar.

När man sitter på sådant här så kommer jag samtidigt på en helt galet massa tankar som jag måste göra när jag kommer tillbaka till jobbet. Så när jag väl tog mig tillbaka till kontoret, var jag helt galet ivrig på att få jobba, men när jag sedan hade stannat lite för länge så var det tyvärr dags att bege sig hemåt.

Ja, så kan det vara.., 😉

Förresten, jag har kört bil idag! Det är verkligen inte ofta, men idag gjorde jag det. Himla kul faktiskt, det där med bilkörning. Längtar tills mc-säsongen är här, och jag kan få framföra eget fordon lite mer. 🙂

Ha det bäst!

KRAM <3

Jasmine, min förra motorcykelIMG_2238

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.