En bra dag, hemmapyssel

Idag har jag haft en jättebra dag. För det första har jag fått otroligt mycket gjort. Drog streck efter streck på min ”att-göra-lista” och det älskar jag. Hade dessutom ett riktigt bra möte, med en speciell liten härlig tjej från receptionen. Gillar verkligen när allt flyter på… 🙂

När jag satt på kontoret så hörde jag oxå hur mina kollegor jobbade effektivt, men även skrattade och hade roligt. Stämningen var på topp och jag måste säga att det var så härligt att höra dem vara så glada. Är mina kollegor glada är jag glad.

Det är ju oxå så att glädje smittar. Är några glada så smittar det lätt över till andra. Tyvärr kan även negativitet och sura miner smitta, men desto viktigare är det att lämna sådant hemma när man går till jobbet. Har man kul på jobbet så kan de tristaste arbetsuppgifter gå som på dans. 🙂

Har  ni saker hemma som ni alltid har omkring er? Det har jag. Min bärbara dator, min kamera, mina kalendrar inkl pennor, min platta och sist, men absolut inte oviktigast, min telefon… Dessa saker har jag alltid omkring mig och allra helst när Mikael jobbar (vilket han gör ikväll). Mina sällskapssaker kan man säga. 🙂

Ja, men nu ska jag fortsätta elda, se Farmen och städa klart. Sen var det väl någon tvätt som skulle hängas oxå… Ha det gott i alla fall!

KRAM <3

Mitt sällskap för kvällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.