Dyster dag, glömd börs, tappat humör

Idag har jag en riktigt bra dag. Ni kanske inte tror det, i och med rubriken på detta inlägg, men jag kan lova att jag har det. Jag känner mig pigg och glad och alert. Det är ju alltid trevligt. (Jag är helt säker på att det beror på att jag åt så bra igår och jag tränade hårt).

Men det är ju en dyster dag ute här hos oss. Det har småduggat hela dagen och det blev då aldrig ljust. Det var en väldigt grå och dyster dag ute. Sedan hade jag en jättedålig matlåda. En köttgryta, som alla som gillar kött skulle ha gillat. Men jag gör ju inte det, så jag gillade den verkligen inte. Jag gillar rent allmänt inte när jag känner mig tvingad att äta mat som jag inte tycker om.

Dessutom var jag till Landstingshuset och var tvungen att gå dit från bussen och sedan upp till stan för att ta bussen hem. Jag gick hela vägen till stan för jag skulle göra ett ärende först, men det gick inte. För jag hade ju nämligen glömt hela börsen hemma. Suck… Så irriterande, men det är väl lätt hänt när man växlar mellan två väskor hela tiden.

När jag sen nu ikväll satt vid datorn och den hängde sig, plus att min telefon fick spunk och samtalet jag fick inte var perfekta nyheter, gjorde att jag tappade humöret helt. Fan, jag hatar det… Men det gick snabbt över och nu känns det bra igen. Nåja, så nära det går när man tappat bort någon timmes jobb… 🙁

Men nu ska jag gå och städa lite och göra mig av med min energi för idag. Plus att jag måste hitta något att skratta åt. Jag tror inte jag har skrattat så många gånger den här dagen som min läxa sagt att jag ska. 😉

KRAM på er <3

Det är sådana här dagar man drömmer tillbaka till sommaren. Tex till Haparanda Sandskärhaparanda-sandskar-1

haparanda-sandskar-2

haparanda-sandskar-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.