Dravel

Ibland skriver jag en massa dravel. En del saker som kan uppfattas som ”det är mest synd om mig i hela världen och alla måste tycka mest synd om mig”. Det är bara det, att jag är en skrivare. Jag skriver för att få utlopp för mina känslor. Ofta skriver jag om bra och roliga saker, men ibland så måste jag få skriva av mig till er.

Jag har ett annat ställe, där jag skriver så otroligt mycket mer. Där är det utförligt och detaljerat skrivet, så när jag läser känns det som om jag upplever sakerna igen. Både på gott och ont, men det är mitt sätt att bearbeta. Så det lilla ni får tvingas läsa här, hoppas jag ni står ut med. Det är sådana gånger jag bara vill få bekräftelse på det jag skriver. Att det är OK att vara ledsen mm.

Jag är sällan ledsen en längre stund. Jag blir glad rätt fort. En av mina närmsta vänner sa en gång att det är så orättvist att jag varit tvungen att vara med om allt som hänt i mitt liv. Redan som liten var mitt liv inte som många andras. Hon sa också att det är förvånansvärt att jag inte är mer deprimerad än vad jag är.

Men det beror (tror jag) på att jag i grund och botten är en glad person. Jag är lycklig, positiv och försöker alltid vända på saker till det bättre. Eller så försöker jag inse att det är som det är och det måste jag acceptera. Och det som varit har varit, och det är inget att älta.

Nu skulle ni ha fått se några (ganska exakt fyra) bilder från i helgen då vi var på Hägnan. Det kommer ni inte få, för mitt förbaskade Photoshop bara dummas och vill inte leka idag. Så jag struntar i det.

Kanske imorgon! 😉

Ha det bra!

2 thoughts on “Dravel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.