Ditt och datt

Hur var er helg? Min helg var lite av de slöaste och skönaste på länge. Vi var en sväng till Storheden i lördags, och vi var ut och gick en sväng i söndags. Men annars har jag verkligen inte gjort något speciellt. Bara varit hemma och myst och sett på massa film. Det har varit sååååå skönt!

Idag har jag varit på jobbet och sedan på Landstingshuset och sedan skulle jag fara och träna, men det blev inte. Inte för att jag klagar över det, för jag har ändå promenerat en himla massa idag. Över 12000 steg, så det får jag vara nöjd med.

När jag kom hem så ringde en vän som är i Thailand och surrade lite. Pratade om varmare än 30 grader, långgrunda stränder, hotellfrukostar och annat som jag inte alls kunde ta till mig… 😉

Dessutom har det hänt en sak i min släkt som är superduperkul, men jag kan inte berätta om det än. Hur som helst så är det väldigt roligt i alla fall!

Som avslutning kan jag meddela att det är bara 38 dagar tills jag ska till Stockholm, och det ser jag galet mycket fram emot!

Ha det bra alla!

KRAM <3

Heart LeafBild lånad från Splitshire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.