”Det regnar och regnar”

Varje dag när det har regnat, så har min chef kommit till jobbet och sjungit en Lasse Stefanz-låt. Nämligen ”Det regnar och regnar”. Eftersom vädret varit som det varit så kan jag säga att den där låten har etsat sig fast i mitt huvud och här ikväll upptäckte jag att både jag och Mikael gick omkring och nynnade på just den låten. Den verkar smitta…

Men jag var och tränade med en vän ikväll och vi sa att det göööör inget att det är dåligt väder nu, för tänk vad glada vi kommer att bli sen när det blir bra. För det kommer helt säkert att bli bra. Hoppet ska vara det sista som överger en, och jag hoppas och verkligen tror att det kommer bli bra och vi kommer få en jättebra sommar!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om regn och rusk, men jag tänker inte göra det. Det går ju inte göra så mycket åt, så det är bara att gilla läget. Inget bli bättre av att man deppar, även om man har god lust.

Som jag förstår så ska det inte regna imorgon och då ska jag köra mc till jobbet. Ali på mitt jobb körde idag och jag kan säga att han var blöt. Det verkligen DRÖP om honom och han bara skakade på huvudet när han klev av hojjen. Jag förstår honom… Men imorgon blir det nog bättre, för både honom och mig.

Jaha, som ni märker så har jag inget vettigt att skriva om idag. När man inte har något att prata om, så pratar man ofta väder. Precis det gör jag idag. Hoppas ni stod ut!

Nu ska jag ta och göra lite kvällsrutiner för att sedan komma i säng. Hoppas på ett bättre inlägg nästa gång. Ett som verkligen har ett ämne…

Peace and Out!

Havet – Junkön
Junkön - havet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.