Det närmar sig

Alltså, jag kan inte fatta att jag snart har sommarsemester. Det är som om jag inte insett hur nära det är. Men herregud alltså, jag jobbar den här veckan, tre dagar nästa vecka och så ytterligare en vecka. Sen är det massa lediga dagar framför mig.

Jag är inte helt jättenöjd med det. Jag gillar ju att vara på jobbet och ha koll. Men det är inte det som är den största orsaken till min missnöjdhet. Utan det är att jag tycker jag har så himla mycket kvar att göra innan jag kan dra iväg. Både på jobbet och även hemma.

Sen måste jag ju hinna umgås med mina vänner oxå innan jag försvinner ut i cyberspace. Jag ska gå ut och äta med en vän, och tänkte försöka dra ihop några andra till ytterligare en middag. Jag vill hinna fixa klart i huset så jag känner att jag gjort det jag ska.

Nåja, nog hinner man. Det är bara att det alltid känns som om det är galet mycket. Innan jag satte mig här så sorterade jag pennor. En MYCKET viktig sak att hinna innan semestern… Prioriteringsnivå hög här. 😛

Och jag tror minsann jag ska fortsätta med det. Det är ett ypperligt sätt att vila hjärnan på. 😛

Hoppas ni oxå är produktiva och gör meningsfulla saker. 

Ha de!

Mycket viktigt att få ordning här innan semestern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.