December, olika faser

Alltså inse… Nu är den här, december månad. En månad som innehåller så OTROLIGT mycket.  Pyssel, mys, ljus, glögg, samvaro, mat, fika, vänner, förväntan och så mycket mer. Massa roliga och härliga saker.

Men oxå en månad som kan innehålla stress, oro, sorgsenhet, brustna löften, längtan (som ju kan vara både positiv och negativ), olycka och så klart fattigdom. I och med detta så vill jag bara säga åt er att försök ta det lugnt denna månad. Gör bara det ni absolut hinner och vill. Inget mer. 

Gör denna december till en december att minnas med glädje och varma mysiga minnen. <3

I kväll har jag och Mikael varit i helt olika faser. Jag kom hem och sprudlade av glädje och energi. Jag sjöng julsånger och dansade omkring i huset. Mikael däremot satt på en stol/i soffan med sprängröda ögon av trötthet. Han tittade på mig med en blick som om han bara önskade att jag kunde sitta ner och hålla tyst. Han sa inte det såklart, men jag såg att han tyckte jag var lite jobbig. 😉

Men vad gör man inte, när man är glad och lycklig? Jo, då visar man det. 🙂

Ha det bra nu raringar!

KRAM <3

En av mina stjärnorjulstjarna-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.