Datorer och andra tekniska ting

Jag älskar teknik och skulle jag få, så skulle jag hålla på med det dygnet runt och gärna avancerat. Så brukar jag tänka, men idag höll jag verkligen på få ett psykbryt just på det där som kallas teknik.

Morgonen började med att jag blev väckt vid 9-tiden och var absolut inte klar med sömnen då. Så jag kände mig seg och trögstartad. Men efter jag städat, bäddat och andra vanliga morgonting, bestämde jag mig för att ta en dag vid datorn.

Skulle jag inte ha gjort…

Datorn tjorvade, var seg, installerade massa saker som jag inte ville och så vidare. Dessutom säkerhetskopierade jag telefonen och när den skulle uppdateras så låste den sig hela tiden. Tack och lov gick det sen.

Sedan skulle jag börja med filmen som jag tänkt redigera länge, men då ville inte det programmet vara med. När jag sedan skulle uppdatera paddan så bråkade den med.

Så för att göra en lång och tråkig historia kort (men ändå tråkig) så gick det mesta åt helvete, men jag lyckades lösa allt. Förutom att göra det jag verkligen skulle.

Men när Mikael tyckte vi skulle byta om till finkläder dagen till ära (mellodag + alla hjärtans dag imorgon) så hoppade jag in i duschen och bytte om till glitter och glamour och efter det har dagen, eller typ kvällen, varit bra.

Nu har vi ätit god middag och sitter och väntar på den fantastiska melodifestivalen. Hoppas ni oxå har det bra!

KRAM <3

Bild från förra veckan, eftersom dagens inte har börjat när jag skriver dettaMello-1

2 thoughts on “Datorer och andra tekniska ting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.