Date med Mr Grey

Idag hade jag date med Mr Grey. Det vill säga, jag och mina vänner gick på bio och såg Fifty Shades Freed.

Vi började med att mötas upp på Max för att äta lite middag. Lena, den raringen, trodde att hon missade sin beställda mat, men det gjorde hon inte så klart. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall.

Sedan var vi och köpte lite godsaker innan vi gick till bion. Svårt att välja bland goda saker, och svårt att veta om man ska ta det kvittot som erbjuds eller inte. Vi bara skrattade åt allt. 😉

Jag och mina vänner har haft som tradition att se dessa filmer tillsammans. Det har verkligen varit trevligt och så även denna gång. Jag gillar filmerna. Det är ju lite häftigt sex med i dessa filmerna, men det är ju ingenting motför böckerna. Det är dock inte det jag fallit för, utan det är den otroliga kärlek som finns mellan dessa två människor.

Klart man blir fascinerad av all rikedom som omger Mr Grey. Alla häftiga bilar, båtar, lägenheter osv. Men personligen så är det den kraftfulla enorma kärlek som finns mellan Christian och Ana, som tilltalar mig.

Jag tackar för alla mina vänner för ikväll. Jag ÄLSKAR att hänga med er. Ni ger mig massor med energi. <3

Problemet är bara att nu är jag så sprallig och hispig så jag kommer ha svårt att sova. Ehhhh, eller inte. Jag har aldrig svårt att sova. 😉

Ha dé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.