Dataspel, bilnamn och VISare

Idag har jag suttit hela dagen och pluggat VIS (Verksamhetens Informationssystem). Hade lite svårt att koncentrera mig så efter lunch stängde jag in mig på kontoret och läste vidare. Jag är lång ifrån klar, men nu har jag kommit en bit på väg iaf. Känns fint.

Sofia har bett mig om hjälp med att döpa hennes nya bil. Eftersom jag alltid döper efter något som när ko-relaterat, så tyckte jag att Rosita vore ett passande namn. Jag tror hon valde det oxå! 🙂

Här hemma har jag oxå haft en diskussion med min son om vilket dataspel som skulle passa mig då jag skulle vilja spela något. Vi kom fram till att senaste Tomb Raider vore spelet för mig. Måste nog ta och fixa det! Kul…!

Förövrigt så är Mikael just nu hos sin flickvän, medan jag är hemma och ska ta itu med lite tvätt. Även om flickvännen faktiskt är båten där han renoverar, så känns det på något sätt orättvist. Fast… Jag vill ju inte byta, så det är bara att gilla läget.

Tror jag ska be min son ta på sig headset när han spelar på datorn, så jag kan spela musik dånande genom huset. Älskar att dona här hemma med hög musik. Idag känns det som om Metallica skulle passa  bäst.

Ha en fantastisk kväll alla där ute i världen! <3

Rosita_01Rosita

2 thoughts on “Dataspel, bilnamn och VISare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.