Dans

Jag har alltid älskat att dansa. Älskat musik och älskat kombinationen musik och rörelse. De endorfiner (eller vad det nu är) som frigörs vid både musik och dans, gör att lyckan sprudlar genom hela kroppen.

Jag har dansat jazzdans (med benvärmare och hela kittet) och linedance. Sedan har jag även ”gym-tränat” med dans. Typ aerobic och afrikansk dans. Och så Zumba.

Ingen av dessa är bättre eller sämre på något sätt. Av alla får jag det där jag vill ha när jag dansar. Just nu är det Zumba jag tränar och jag bara tokälskar det. Den underbara känsla man får så fort musiken slås på, är en känsla som slår många andra.

Ikväll var jag verkligen inte laddad och hade nästan kunnat göra vad som helst för att få vara hemma. Dock gick jag och Zacke hann bara slå på musiken så kände jag att jag var på rätt plats.

Alla borde röra sig till musik. Man behöver inte röra sig rätt, bara göra det. Åhhh, vad jag älskar det.

Hur i hela friden jag ska kunna sova nu, det vete fasen? Men det är små problem. Fast… Man ska ju sova mellan 22-06 har jag hört. Mellan 22-02 vilar man kroppen, mellan 02-06 vilar man hjärnan. Går man och lägger sig kl 01 så vaknar man med utvilad hjärna, men kroppen är sliten. Det har jag lärt mig på en föreläsning idag, och det ska jag eftersträva. Fast jag är ju uppe på övertid redan! Bäst att sätta fart…!

 En bild då jag dansade linedance (så ni inte tror jag hittar på). Bilden tagen i mycket dåligt ljus och med en mycket dålig kamera. Men visst syns det att det är jag!?

PICT1254

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.