Dagarna…

Alltså… Just nu har jag SÅÅÅ mycket vilja och SÅÅÅ lite tid. Det är så mycket jag vill göra hela tiden… Jag vill hinna fota, jag vill hinna redigera, jag vill hinna blogga, jag vill hinna motionera, jag vill hinna se på tv. Jag vill faktiskt väldigt mycket hinna tvätta och städa oxå.

Jag prioriterar tvätt, städ och motion. Men jag hatar verkligen när jag inte får göra allt jag vill. Sedan så jävlas ju allt oxå hela tiden.

Mikael har köpt en ny dator och jag skulle installera en GPS-puck i den. Alltså, så mycket borde jag ändå ha lärt mig att jag alltid ska se till att jag använder den nyaste drivrutinen. Gjorde jag det? Nä… Höll jag på i flera timmar innan jag kom på det? Ja…  S U C K

Sedan skulle jag ta hem en uppdatering till Gps’en till båten. Men den filen vägrade datorn att ta hem, för den sa att det var en farlig fil. Trots att jag tog den direkt från Garmins hemsida. Då gick det en hel del tid till det…

Dessutom får jag mitt i alltihop ett sms av Sofia om att hennes bil inte startar. Igen. Varför kan inte bilar bara fungera!? Det är något jag verkligen funderar över. Det händer alltid något med dem, och det kostar alltid en rackarns massa pengar.

Nåja, tillslut fick hon igång den, jag lyckades hitta rätt drivrutin och datorn accepterade tillslut uppdateringsfilen. Så nu är jag rätt nöjd igen. Nu ska jag minsann gå och leka lite med mina nya vattenkristaller (eller vattenpärlor som de oxå kallas).

Peace and Love to All!

Några bilder på mina fina farföräldrar! Farfar fyller 92 år i oktober. Första helgen i september ska han iväg och jaga älg. Igen.. Han är så pigg!!! 🙂 (Farmor är 84 om någon undrar)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.