Cykling

Åh vad jag har många saker jag vill skriva om just nu! 🙂 Kan knappt välja. En konst, tycker jag, när man skriver bloggar, är att inte ha för kort text. Det är ju inte ett litet fejjan-inlägg man gör. Men än värre är om inlägget är för långt. Man vill ju att människor ska orka läsa. Mitt problem är just det, att jag kan skriva alldeles för långa texter. För att inte göra det, så kan jag inte skriva om alla saker jag vill idag.

Men en sak kan jag skriva:
Idag, måndagen den 24 juni, var första dagen på året 2013 som Jenny cyklade till och från jobbet. 🙂 🙂

När jag skulle hem hade jag lika gärna kunnat hamna i Boden, vilket är någon mil åt motsatta hållet, för motvinden var extrem. Men jag kämpade på och tog mig hem.

Höjdpunkten var när jag cyklade i en lång seg uppförsbacke och jag faktiskt CYKLADE OM en kvinna. Att det var en äldre dam närmare 90 år och en cykel som var ungefär lika gammal som henne, det har ingen som helst betydelse. För jag cyklade om en människa i en backe! Man får vara glad för det lilla… 😉

Vi har varit i Stockholm under midsommarhelgen och där övade jag en hel del cykling. På lördagen hyrde vi nämligen varsin citybike och åkte runt i 4,5 timmar (totalt 5 mil) på dessa underbara fordon. Så lite tränad är jag. Fast det behövs mer. Jag är varm som en kokt kräfta (även färgen i mitt ansikte är likadant som kräftans efter kokning) och slut som en maratonlöpare när jag kommer fram.

Men känslan av att vara nöjd är MYCKET stor!

 

När vi cyklade runt på Djurgården hittade jag till min lycka kossor! 

238

242

253

 

 

 

En tanke på “Cykling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.